HögrisktriangelSnabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.


Meddelandelån bild

Meddelandelån är ett av Sveriges äldsta långivare av snabblån och de är idag lite av en ledstjärna i branschen med sin innovativa och trygga tjänst. Kundundersökningar visar att samtliga kunder är trygga och nöjda.

Historia

Meddelandelån startade sin utlåningsverksamhet under 2006, som var det svenska explosionsåret för alla snabblån. Företaget och tjänsten växte snabbt och idag är företaget ett av de största och mest stabila i branschen.

Företaget är i grunden finskt och drivs ifrån Helsingfors. Personerna bakom Meddelandelån är driftiga entreprenörer som sedan start jobbat hårt för att ligga i framkant, vilket de också gör. Det juridiska företagsnamnet för Meddelandelån heter C Finance AB.

Om lånet

Du kan ansöka både via dator och mobil hos Meddelandelån. Du kan dessutom ansöka om lånet genom att skicka ett sms till Meddelandelån. Därför kallas även deras lån för sms-lån.

För att få låna hos Meddelandelån så måste du vara minst 18 år, svensk medborgare, inte ha skulder hos Kronofogden och du måste ha ett registrerat mobilabonnemang för att kunna låna via sms.

Belopp och löptid

Hos Meddelandelån kan du låna upp till 10.000 kr som du kan välja att återbetala på 30 – 90 dagar. Prismässigt så ligger Meddelandelån i de lägre prisklasserna när det kommer till snabblån.